Εκπαιδευτικά Προγράμματα & Δράσεις του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών


Σε συνέχεια του από 26ης Μαρτίου 2024  πολύ επιτυχημένου webinar που είχε οργανωθεί από τους Συμβούλους Εκπαίδευσης κλ. ΠΕ01 των περιοχών κεντρικής και Βορείου Ελλάδος με το – υπό μορφή «Θεολογικού Εργαστηρίου» – Σεμινάριο για τα εν εξελίξει, τότε, Εκπαιδευτικά Προγράμματα που υλοποιεί το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών (Π.Ι.Π.Μ), δια της παρούσης και με την ευκαιρία της περατώσεως των σχετικών Δράσεων Ανακοινώνεται η Διενέργεια της (Διαδικτυακής) τελικής, επίσημης Εκδηλώσεως της παρουσιάσεώς τους τη Τετάρτη 22 Μαϊου 2024.

H Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας που έχει την ευθύνη της Διοργανώσεως σε συνεργασία με το (εδρεύον στη Θεσσαλονίκη) Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών, το Εργαστήριο Παιδαγωγικής του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ και το “Θεολογικό Εργαστήριο” Συμβούλων Εκπ/σης κλ. ΠΕ01 (Φθιώτιδος/Καρδίτσας/Ανατ.Αττικής – Λάρισας/Μαγνησίας/Τρικάλων – Δυτ. Μακεδονίας – Ανατ. Μακεδονίας/Θράκης), Προσκαλεί τους Εκπαιδευτικούς Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης να παρακολουθήσουν την Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα: «Τό Πνεῦμα μή σβέννυτε» (Α΄ Θεσ. 5,19), την 3η παρουσίαση Εργασιών Συμμετεχουσών στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα  του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών Σχολικών Μονάδων κατά το διατρέξαν Σχολικό Έτος 2023-2024.

Εκατόν είκοσι Σχολικές Μονάδες Β/βάθμιας και Α/βάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας και της Ομογένειας, εξηνταπέντε εκ των οποίων σύναψαν σύμφωνο συνεργασίας με το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών, δέκα χιλιάδες ωφελούμενοι Μαθητές/-τριες και Εκπαιδευτικοί, απίστευτες Εκπαιδευτικές Δράσεις και παραδοτέα, μοναδικές Διανθρώπινες Σχέσεις, συνέθεσαν το μοτίβο της φετινής πορείας των εγκεκριμένων από το Ι.Ε.Π. Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών, καθιστώντας στεντόρεια, Διαμορφωτική και αναζωογονητική την Εκπαιδευτική φωνή του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Ηθική, πνευματική και οικολογική ανάταση των Νέων μας.

Mε την εικόνα που θα σχηματίσουν και, κυρίως, τη γνώση που θα αποκτήσουν οι Εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν την Ημερίδα θα μπορούν, εάν το επιθυμούν, να συμμετάσχουν οι ίδιοι με την Σχολική τους Μονάδα στα Προγράμματα και τις Δράσεις που οργανώνει το Πατριαρχικό Ίδρυμα για τη νέα Σχολική Χρονιά 2024-2025. 

Η Ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και θα Διεξαχθεί Διαδικτυακά την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 και Ώρα 17:00.

Στην εν λόγω Ημερίδα θα παρουσιαστούν Εκπαιδευτικές Δράσεις των Σχολικών Μονάδων, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο παραπάνω Πρόγραμμα.

Ο Σύνδεσμος παρακολούθησης στο YouTube είναι:  http://youtube.com/@user-dt8ls3gi3j

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης θα δοθούν σε όλους τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες μετά από την συμπλήρωση των στοιχείων τους σε ειδική φόρμα που θα αναρτηθεί κατά την διάρκεια της Ημερίδος.

Views: 3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο