Λεπτομέρειες από το Πρόγραμμα του Παναγιωτάτου Πατριάρχου μας κ.κ. Βαρθολομαίου στην Ουκρανία


Λεπτομέρειες από το Πρόγραμμα της επισκέψεως του Παναγιωτάτου Πατριάρχου μας κ.κ. Βαρθολομαίου στην Ουκρανία, φέρνουν στην δημοσιότητα διάφορα Ουκρανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα ο κ. Βαρθολομαίος θα έχει συναντήσεις με την ηγεσία της Χώρας, ενώ θα Συλλειτουργήσει και θα αγρυπνήσει με τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιο.

Ο Πατριάρχης αρχικά θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Β. Ζελένσκι, τον Πρωθυπουργό Ν. Σμιγκάλ, καθώς και τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Ν. Ραζουμκόφ.

Επίσης θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο των θυμάτων του Χολοντομόρ, ενώ θα έχει συνάντηση και με παιδιά των Πεσόντων των Συγκρούσεων στο Ντονμπάς.

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης θα Συλλειτουργήσει με τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Επιφάνιο στον Καθεδρικό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, και θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στο Ναό του Αγίου Ανδρέου που παραχωρήθηκε στο Πατριαρχείο.

Να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτατος Πατριάρχης μας θα συναντηθει με τους Πρέσβεις της Τουρκίας και της Ελλάδος στην Ουκρανία.

Τέλος ο Παναγιώτατος Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα συμμετάσχει σε Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην 30ης Επετείου της Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας.

Views: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο