Νηστίσιμο Παγωτό


Υλικά:
1 κιλό γάλα αμυγδάλου, σόγιας ή ρυζιού
100 γρ. ζάχαρη
1 κοφτή κουταλιά του γλυκού σαλέπι
Σοκολάτα κουβερτούρα
Αμυγδαλόψιχα

Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το γάλα. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το σαλέπι και τα ρίχνουμε στο γάλα να βράσουν σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας για να μην κολλήσουν. Αφού βράσει καλά και κρυώσει, χτυπάμε το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο. Όταν περάσουν περίπου 20 λεπτά, το πασπαλίζουμε με κουβερτούρα και  αμυγδαλόψιχα.

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα βιβλία της Μοναστηριακής Γαστρονομίας.

Views: 4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο