ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤ. ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/09/2024


Ανοίγει την Παρασκευή τις «πύλες της» η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών

Τα Εγκαίνια από τον Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 «ανοίγει τις πύλες της» η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών και ετοιμάζεται να υποδεχτεί στις 8 ημέρες που διαρκεί, χιλιάδες επισκέπτες, από ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία.

Τα Εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών, που φέτος θα λειτουργήσει σε ανανεωμένες εγκαταστάσεις και με άλλη διάταξη των Χώρων των Εκθετών, θα πραγματοποιηθούν, στις 8.30 το βράδυ, από τον Δήμαρχο Πέλλας Ευστάθιο Φουντουκίδη, παρουσία Εκπροσώπων της Εκκλησίας, Πολιτικών, και των Τοπικών Αρχών.

Να σημειωθεί ότι θα προηγηθεί πατινάδα που θα ξεκινήσει από την πλατεία Γκόνου Γιώτα και θα διασχίσει την οδό Χατζηδημητρίου, με Χορευτικά Τμήματα Πολιτιστικών Συλλόγων από το Δήμο Πέλλας τα οποία θα κατευθυνθούν στο Δημαρχείο, με τελικό προορισμό το Ανοιχτό Θέατρο, όπου και θα παρουσιάσουν Παραδοσιακούς Χορούς, αμέσως μετά τα Εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης.

Πλήθος Εκθετών και χιλιάδες Επισκεπτών αναμένεται να δώσει και φέτος για άλλη μια χρονιά το παρόν σε αυτόν τον θεσμό, ο οποίος όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πέλλας, «δεν είναι απλώς ένας χώρος Αγοραπωλησίας προϊόντων, είναι μια Γιορτή της Τοπικής παράδοσης, της δημιουργικότητας και της Επιχειρηματικότητας».

Η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024.

Views: 6


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο