Αγαπητοί μου αδελφοί και φίλοι, 🙏
Ονομάζομαι π. Αρσένιος Μπουρμπούλιας, είμαι Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Κασσανδρείας και Υπηρετώ ως Προϊστάμενος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου / Παλιούρι Χαλκιδικής.
Στην πνευματική μου διαδρομή αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη, πριν μιλήσουμε ως Εκκλησία, να μάθουμε πρώτα να ακούμε. Να ακούμε τις αγωνίες, τις απορίες, αλλά και τις δυσκολίες που συνοδεύουν σήμερα τη σχέση της πίστης με τη Σύγχρονη ζωή.
Για τον λόγο αυτό, προχώρησα στη δημιουργία μιας προσωπικής Ποιμαντικής Έρευνας.
Θέλω να είμαι ξεκάθαρος:
🔹 Η έρευνα αυτή αποτελεί μια δική μου πρωτοβουλία και τα δεδομένα θα τα χρησιμοποιήσω ως εφόδιο για την προσωπική μου βελτίωση και την καλύτερη κατανόηση των αναγκών του ποιμνίου μου, αλλά και του ευρύτερου εκκλησιαστικού (και μη) σώματος.
🔹 Δεν έχει εξεταστικό χαρακτήρα. Δεν υπάρχουν «σωστές» ή «λάθος» απαντήσεις, παρά μόνο η δική σας αλήθεια.
🔹 Στόχος μου είναι ο λόγος και η ποιμαντική μου φροντίδα να ανταποκρίνονται στις πραγματικές υπαρξιακές ανάγκες του Σύγχρονου ανθρώπου.
Η Έρευνα απευθύνεται σε όλους, ανεξάρτητα από τη σχέση τους με τον Εκκλησιασμό.
Οι απαντήσεις είναι απολύτως ανώνυμες (δεν απαιτείται όνομα ή email) και θα χρησιμοποιηθούν μόνο ως εργαλείο Διαλόγου και Αυτοκριτικής.
Αν θέλετε και μπορείτε, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε με ειλικρίνεια.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια! ✨
Με πολλή αγάπη και ευχές, π. Αρσένιος 🕊️



Leave a Reply