Home Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος Δωρεά Υγειονομικού Υλικού στο Νοσοκομείο Βόλου από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού

Δωρεά Υγειονομικού Υλικού στο Νοσοκομείο Βόλου από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού

Δωρεά Υγειονομικού Υλικού στο Νοσοκομείο Βόλου από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού
Χρόνος Ανάγνωσης < 1 λεπτό
nosokomeio volou – 2 2

Σε Δωρεά σημαντικού Υγειονομικού Υλικού προς το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου προχώρησε το Ίδρυμα «Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.

Συγκεκριμένα, δωρίθηκαν χίλιες (1000) στολές τύπου TYVEK και πεντακόσιες (500) μάσκες τύπου FPP3, συνολικού κόστους, 4.130 ΕΥΡΩ.

Το Δ/Σ του Γενικού Νοσοκομείο Βόλου έκανε αποδεκτή την Δωρεά, κατά την Συνεδρίασή του της 13ς/5/2021, υπό την Προεδρία του Προέδρου του Νοσοκομείου κ. Ιωάννου Ντόκου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.