Την Αγία Ζώνη κόμισε σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς, ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος.
Σήμερα κατά τη 13:00 το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος με την Αγία Ζώνη ξεκίνησε από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Κιλκίς με πρώτο σταθμό την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς. Την Αγία Ζώνη υποδέχτηκε άγημα της Αστυνομίας ενώ στην είσοδο του κτιρίου τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη κ. Βαρθολομαίο Δέηση και ακολούθως προσκύνηση από το προσωπικό.
Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος με πατέρες της Μητροπόλεως και της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου κατέφθασαν στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς, όπου έγινε υποδοχή με αψίδα από πίδακες νερού των πυροσβεστικών οχημάτων.
Μπροστά από το Ιερό Παρεκκλήσι των Τριών Παίδων εν καμίνω που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τελέσθηκε δέηση από τον Σεβασμιώτατο και ακολούθησε προσκύνηση.
Αφήστε το σχόλιο σας