Τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ”, αιμοδοτούν βάσει του προγράμματός τους, των προσωπικών, οικογενειακών και λοιπών υποχρεώσεών τους.
Αιμοδοτούν όποτε, όπως και όπου τους εξυπηρετεί, μόνοι τους.
Αιμοδοτούν και όταν λαμβάνουν έκτακτη ενημέρωση μέσω ΣΜΣ στα κινητά τους τηλέφωνα από την “ΑΓΑΠΗ”.
Αιμοδοτούν είτε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, είτε στις διάφορες εξωτερικές αιμοληψίες που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε συνεργασίες του συλλόγου μας με διάφορους Δήμους, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους και λοιπούς φορείς και ομάδες.
Αιμοδοτούν όμως και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της πατρίδας μας, σε διάφορα Νοσοκομεία, όταν βρίσκονται εκτός της πόλης μας, λόγω επαγγελματικών, φοιτητικών, στρατιωτικών και λοιπών υποχρεώσεων όπως και διακοπών. Κάτι που έπραξαν το προηγούμενο έτος 2025, όταν αιμοδότησαν σε τριάντα διαφορετικά Νοσοκομεία της χώρας μας.
Γνωρίζουν ότι πρέπει να συμπληρώνουν τον μοναδικό κωδικό 10003 και να αναγράφουν δίπλα ΣΕΑ Ν.ΞΑΝΘΗΣ Η ΑΓΑΠΗ.
Έτσι μεταφέρονται οι ασκοί αίματός τους στο Νοσοκομείο Ξάνθης και ενημερώνεται η προσωπική τους καρτέλα και μερίδα στα αρχεία του φορέα μας.
Όσοι δεν έχετε προμηθευτή ακόμα τη σχετική καρτέλα σας παρακαλούμε να απευθυνθείτε στα γραφεία του συλλόγου μας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 25410 22256 και εμαιλ seagapi@otenet.gr
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών
Ν .Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»
Έτος Ιδρύσεως 1975
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Παπαχρόνης Αναστασία Σπυριδοπούλου



Leave a Reply